RECEPTYRecepty

Cesto na pizzu bez kysnutia – recept

Cesto na pizzu bez kysnutia je skvelou alternatívou pre tých, ktorí sa nechcú zaoberať kvasením cesta alebo majú radi pizzu rýchlo a jednoducho. Toto cesto je rýchle a jednoduché na prípravu a môže sa použiť ako základ pre akýkoľvek druh pizze.

Cesto na pizzu bez kysnutia

 

Cesto na pizzu bez kysnutia

 

Cesto na pizzu bez kysnutia je skvelou alternatívou pre tých, ktorí majú radi rýchle a chutné jedlá. Táto verzia pizze sa pripravuje rýchlo a jednoducho, takže si môžete vychutnať svoju obľúbenú pizzu kedykoľvek budete mať chuť.

Suroviny na prípravu

 

Suroviny na prípravu

 

– 2 šálky múky

– 2 lyžice oleja

– 1 lyžička soli

– 1 lyžička prášku do pečiva

– 3/4 šálky vody

 

Postup:

 

Postup

 

1. V miske zmiešajte múku, prášok do pečiva a soľ.

2. Pridajte olej a pomaly pridávajte vodu, miešajte až kým sa cesto nezačne formovať.

3. Vyberte cesto z misky a umiestnite ho na pomúčený povrch.

4. Vyvaľkajte cesto na požadovanú hrúbku a veľkosť.

 

5. Môžete teraz pridať akékoľvek ingrediencie, ktoré si želáte, ako je syr, šunka, huby, zelenina alebo bylinky.

6. Predhrejte rúru na 220 stupňov.

7. Dajte pizzu do rúry a pečte 10-12 minút alebo kým sa syr neroztaví a cesto sa zlatisto nezohní.

8. Vyberte pizzu z rúry a nechajte ju trochu vychladnúť pred krájaním.

 

 

Toto cesto na pizzu bez kysnutia je tiež skvelou možnosťou pre tých, ktorí majú problémy s trávením kysnutého cesta alebo majú intoleranciu na lepok. Múka použitá v tomto recepte môže byť nahradená bezlepkovou múkou, aby bolo cesto bezlepkové.

 

Okrem toho, toto cesto na pizzu bez kysnutia je tiež skvelým spôsobom ako využiť zvyšky múky, ktoré máte doma. Môžete ho prispôsobiť podľa svojich preferencií a pridať do neho rôzne bylinky, korenie alebo iné ingrediencie, ktoré máte radi. Čo na obed cez týždeň

 

Pre lepší výsledok je dôležité používať kvalitné suroviny, ako je kvalitná múka a čerstvé ingrediencie. Ak máte radi hrubšie cesto, môžete pridať viac múky alebo menej vody. Ak máte radi tenšie cesto, môžete pridať viac vody alebo použiť menšie množstvo múky. Záleží na vašich preferenciách. Ako sa naučiť hrať na gitaru – od začiatočníka po umelca

Cesto na pizzu bez kysnutia

 

Cesto na pizzu bez kysnutia

 

Výhodou cesta na pizzu bez kysnutia je aj to, že sa nemusíte obávať, že vám cesto naraší a že by ste to nemuseli stihnúť upiecť, tak ako to môže byť pri kysnutom ceste. Mastné vlasy : 5 domácich liekov

 

Vyskúšajte si túto jednoduchú a chutnú verziu pizze bez kysnutia a užite si ju s vašimi obľúbenými ingredienciami. Táto pizzu môže byť skvelou voľbou pre celú rodinu, ktorá má rada rýchle a jednoduché recepty.

 

 

Podobné články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Back to top button